Kombi prijevoz i selidbe Njemačka,Hrvatska, Austrija Italija,Slovenija, Mađarska,Češka, Poljska,Slovačka, Švicarska Engleska i ostali dio Europe.
Ukoliko vam je potreban kombi prijevoz u Njemačku iz Hrvatske ili pak iz Hrvatske u Njemačku, slobodno nam se obratite.
Također usluga prijevoza moguća je na svim destinacijama u Europi, međugradski i međunarodni kombi prijevoz.
Višegodišnje iskustvo za međunarodne selidbe omogućuje nam da za vas obavimo kobi prijevoz vaših stvari do željenog odredišta u Njemačkoj, Hrvatskoj ili bilo gdje u zemljama Europske unije.Za Vas prometujemo na području čitave europe, selidbe, dostave i kombi prijevoz u bilo koje europsko odredište brzo, pouzdano i cijenom prihvatljivo.

gallery/img_20190821_152159

SELIDBE - unutar-gradske, međugradske i međunarodne. U Europi.
Ukoliko ste u procesu nastupajuće selidbe, KOMBI-PRIJEVOZ-FRAN stoji vam također na raspolaganju. Dovoljno je tek odabrati konačnu destinaciju selidbe i u pomoć vam dolazi kombi selidba za velik ili malen dio vašeg asortimana.
Za vas smo u mogućnosti prevesti stvari od točke A do točke B bez obzira da li je riječ o gradskoj, međugradskoj ili međunarodnoj selidbi, a pritome vam možemo i pomoći prilikom selidbe ukoliko je potrebno. Pomoćni djelatnik pomoći će vam prilikom nošenja, utovara i istovara vaših stvari. Profesionalni vozač kombi vozila osigurati će da vaše stvari sigurno dođu do odredišta čitave.